Schildklieraandoening herken je aan deze symptomen! 12 Miljoen vrouwen negeren DIT

Wanneer we een allergie, verkoudheid of op leeftijd komen negeren we vaak dat symptomen wat anders kunnen zijn dan een griepje. Maar toch is het belangrijk om naar je lichaam te luisteren. Want je lichaam geeft signalen af dat er iets niet goed is. De schildklier is een klier in de keel en is verantwoordelijk voor het schildklier hormoon, je temperatuur en het regelt je hartslag. Problemen met je schildklier komt door te veel of te weinig productie.

Een schildklier zit vooraan in de hals en lijkt op een vlinder. Je humeur kan beïnvloed worden door je schildklier. Dat komt omdat je geluksserotines in je hersenen beïnvloed worden. En dan heb je kans op depressie of voelen dat je down bent. Door een schildklier aandoening kan je ook leiden aan constipatie door een vertraagd spijsvertering. Dit symptoom komt het meeste voor. Ben je benieuwd om te weten op welke symptomen je nog meer moet letten? Klik dan op de volgende pagina.