Miljardair Jeffrey Epstein dood? Complotdenkers denken van niet

Rond de dood van de omstreden miljardair Jeffrey Epstein doen allerlei complottheorieën de ronde, maar voor de lijkschouwer die Epsteins lichaam heeft onderzocht, is diens doodsoorzaak duidelijk: hij heeft zelfmoord gepleegd. De kans zou namelijk volgens complot theorien groot zijn dat hij zoveel geld en macht heeft dat hij zichzelf ”dood” heeft verklaren zodat hij vrij-uit kon gaan.

Epstein zou systematisch tienermeisjes hebben misbruikt. De jongsten zouden ongeveer 14 jaar zijn geweest. Epstein lag goed bij de rijken en machtigen der aarde. De miljardair was bevriend met oud-presidenten en leden van koningshuizen over de hele wereld. Hij was een graag geziene gast op feestjes van de rijken en machtigen der aarde en zij op zijn feesten.

Verder zou meneer Epstein een behoorlijk rare obsessie hebben.. Hij wilde namelijk zijn eigen DNA verspreiden via zogenaamde ‘broedhuizen’. Hiermee wilde hij het menselijk ras verbeteren. De miljardair zou volgens The New York Times een soort babyboerderij willen oprichten om de mensheid te helpen. Op die ‘boerderij’ wilde hij zo’n twintig vrouwen herbergen, en met zijn sperma de vrouwen via allerlei technische snufjes bezwangeren.

Het meest bizarre is misschien nog wel dat hij juist in de cel 24/7 bewaakt werd om zelfmoord te voorkomen. Hoe heeft het dus toch uiteindelijk zo ver kunnen komen? Ook foto’s van meneer lijken verschillen te tonen. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar jullie mening! Wat denken jullie? (Hieronder: een foto dat circuleert op het internet)