Stiefmoeder post foto van mama en stiefvader van meisje en dan valt iedereen hun kledij op.

De vierjarige Maelyn Player heeft een liefdevolle moeder en vader – alsook een stiefmoeder en stiefvader. Ze is een van de miljoenen kinderen die uit een “gebroken” huishouden komen. Hoewel haar ouders romantisch niet meer samen zijn, kan Maelyn nog altijd rekenen op spectaculaire steun. Dit werd vastgelegd in een foto die nu viraal gaat …

De moeder van Maelyn, Clara Cazeau, en haar vader, Ricky Player, gingen jaren geleden uit elkaar en elk van hen hertrouwde. Ondanks hun gestrande relatie beseften ze hoe belangrijk co-ouderschap is en ze beslisten hun uiterste best te doen voor hun dochter – zelfs al betekende dat dat hun nieuwe echtgenoten erbij betrokken moesten worden.

Clara zei dat zij en haar echtgenoot altijd samenzijn met Ricky en zijn nieuwe vrouw, gewoon omdat dat het beste is voor Maelyn. Ze voelen dat het goed is dat ze zo’n uitgebreide familieatmosfeer hebben.

“We doen alle verjaardagen samen voor Maelyn.

We gaan met onze families ook samen naar de verjaardagsetentjes van de anderen, we gaan samen op vakantie, we bezoeken elkaars huizen, we doen letterlijk alles samen.”

Dit idee over co-ouderschap werd duidelijk zichtbaar toen de vrouw van Ricky, Emilee, een foto postte van een voetbalwedstrijd van Maelyn.

Emilee zei dat de voetbalwedstrijden van Maelyn altijd zo verlopen, zelfs als een van de ouders er niet bij kan zijn. Dit mag voor anderen misschien raar overkomen, maar de ouders van Maelyn weten dat dit gewoon het juiste is.

“Laat je gevoelens uit het verleden achter je en laat het gewoon werken in het belang van je kind. Blijf sterk. Het is elke dag werken om dit te doen slagen.”

Wat vind jij van hun manier van co-ouderschap? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!