In eerste instantie stuurt het ziekenhuis de zwangere vrouw weg. Maar als ze zien wat ze dan op straat doet, rennen ze naar buiten

Toen een dakloze vrouw op de Filipijnen hoogzwanger in het ziekenhuis aankwam, werd ze meteen de deur gewezen. Zonder geld of verzekering kon ze niet behandeld worden. De vrouw blijft vertwijfeld voor het ziekenhuis staan. Dan buigt ze plotseling voorover en spelen er zich dramatische taferelen af.

Als het personeel ziet dat de vrouw buiten alleen staat te bevallen, schieten ze alsnog ter hulp. Uiteindelijk loopt alles goed af: moeder en kind zijn uitgeput, maar stellen het goed. Deze video werd ook gezien door een hulporganisatie die ervoor zorgden dat deze moeder en haar kind onderdak kregen. We kunnen de kracht van deze moeder alleen maar bewonderen en wensen haar en haar baby het allerbeste toe!

DEEL deze schokkende beelden met je vrienden!