Vrouw probeert live op camera levende octopus te eten, maar de octopus vecht terug

Het ding aan een live video is dat zelfs de best geplande plannen fout kunnen gaan. Volgens Insider probeerde een vlogger een video van zichzelf te maken terwijl ze een levende octopus at, maar het ging niet helemaal zoals ze had gepland.

De vlogger, bekend als ‘seaside girl Little Seven’, is een populaire gebruiker op het Chinese sociale mediaplatform Kuaishou. Ze probeerde zichzelf te livestreamen terwijl ze de inktvis at.

De octopus klemde op het gezicht van de jonge vrouw en liet niet los. De tentakels hielden stevig vast en lieten de vrouw schreeuwen van de pijn terwijl ze ze probeerde te verwijderen. Toen ze eindelijk de octopus van haar gezicht verwijderde, liet hij een kleine snee achter op haar wang. “Mijn gezicht is misvormd”, riep ze naar verluidt.

Ze beloofde toen om de octopus te eten in haar volgende video.

Het is niet de eerste video van deze vlogger met een octopus. In een andere speelt ze met een levende octopus op het strand. Ze klaagde eerder over haar gebrek aan populariteit, maar dat zou nu geen probleem voor haar moeten zijn. De video ging van trending op Chinese sociale mediaplatformen naar wereldwijd viraal.

Terwijl de video zich verspreidt, vragen velen die het hebben gezien zich af waarom ze het risico zou nemen om een ​​levend dier te eten dat haar effectief zou kunnen opeten.

“Octopus 1, Vlogger 0. Mensen als deze zorgen ervoor dat we overal waarschuwingen hebben”, schreef een Twitter-gebruiker die de video deelde.