Man weggestuurd uit verloskamer na ‘maken van ongepaste grapjes naar zijn bevallende vrouw.’

Een man op Reddit heeft een verhaal onthuld hoe hij uit de verloskamer werd geschopt toen zijn vrouw aan het bevallen was voor het maken van grove grappen en opmerkingen.

Ik bedoel, er is tijd en een plaats voor alles, maar misschien is die plaats niet het ziekenhuis – wat eigenlijk een hele serieuze plaats is – en die tijd is al helemaal niet terwijl je partner een klein mens uit haar probeert te persen.

In dit geval lijkt het niet de arme moeder te zijn geweest die zijn opmerking in twijfel trok, maar de verpleegsters en het personeel van het ziekenhuis die hielpen bij de geboorte.

De naamloze 25-jarige man ging op internet om te ontdekken of hij eigenlijk iets verkeerd deed, of dat de ‘vreugdeloze heks van een verpleegster’, zoals de man het verwoordde, de schuldige was.

Hij schreef: “Mijn vrouw beviel drie dagen geleden van ons eerste kindje en in de verloskamer maakte ik een paar luchtige opmerkingen waarop mijn vrouw lachte, maar de vreugdeloze heks van een verpleegster verloor haar geduld en schopte me de kamer uit.

“Ik probeerde kalm de demente oude ketel te kalmeren door te verklaren dat ze niet het recht heeft om beledigd te zijn namens anderen, maar dat maakte haar alleen nog maar bozer.

“Uiteindelijk ging ik weg voordat mijn oren begonnen te bloeden, maar ik heb het gevoel dat de verpleegster het verkeerd had gezien. Het was tenslotte een grap tussen mijn vrouw en ik.”

De eerste opmerking die de verpleegster zo boos maakte, was – beweert hij – toen hij door zijn vrouw werd gevraagd hoe het eruit zat, daar beneden.

De man antwoordde: “Ik heb het gevoel alsof ik aan het kijken ben hoe mijn favoriete restaurant afbrand.”

Ik moet toegeven; deze vond ik best grappig, de verpleegster echter iets minder.

De dokter moest zijn vrouw daarna dichtnaaien door de wonden die waren ontstaan. Toen zei de man: “Zou je er een paar extra hechtingen in willen stoppen?”

Oké, die is iets minder. Blijkbaar was dit voor de verpleegster ook de druppel. Hij werd de verloskamer uitgestuurd.

Voor de duidelijkheid, hij zegt ook dat zijn vrouw lachte en de moppen niet erg vond. Wat vind jij? Moet dit kunnen of gaan deze grappen te ver?

(Bron: Ladbible)