Kinderen zien elkaar voor het eerst na ongeluk waarbij ouders en 2 maanden oude zusje overleden

Jim en Karisa Clemens hadden vijf kinderen en ze waren heel gelukkig samen. Helaas is hun leven voor altijd veranderd.

Op 7 april 2018 waren ze betrokken bij een ernstig auto-ongeluk in de buurt van Sterling City in het Amerikaanse Texas. Jim, Karisa en hun 2 maanden oude dochtertje Juliana overleefden het niet. Hun andere vier kinderen, Angela, Zachary, Wyatt en Nicholas, raakten ernstig gewond, berichtte Today.

De achtjarige Angela leed aan ernstig hersenletsel en haar beide benen waren gebroken. De vijfjarige Zachary brak een wervel, terwijl de vierjarige Wyatt verschillende verwondingen had. Het zag er somber in voor de drie kinderen.

De kleine Nicolas (2) overleefde het auto-ongeluk zonder ernstig letsel.

Voor de drie oudere kinderen was het niet gemakkelijk om te herstellen van het ongeluk. Angela leed hersenschade en er bestond de vrees dat ze haar geheugen zou verliezen. Maar zodra ze wakker werd, vroeg ze meteen naar haar broers, volgens Today.

Toen de kinderen elkaar voor de eerste keer zagen, was het moeilijk voor de aanwezigen om hun tranen tegen te houden.

“Het was de eerste keer dat ze elkaar na het ongeluk zagen,” vertelde oudtante Teresa Burrell. “Het was wat ze echt nodig hadden. Ze zijn in rouw en troostten elkaar.”

De familie was erg bezorgd om Zachary omdat hij tekenen van depressie vertoonde. Ze probeerden hem op te vrolijken met een ijsfeestje. Zijn broers en zussen zongen voor hem en het jongetje knapte ogenschijnlijk weer helemaal op.

Naarmate de weken verstreken, ging het steeds beter met de kinderen. Veel mensen die hun verhaal hadden gelezen wilden helpen, en een fondsenwerving voor hun medische kosten bracht bijna $ 300.000 op.

Volgens People wonen de kinderen nu bij hun grootouders. De familie weet nog steeds niet de precieze omvang van de hersenschade van Angela. De kinderen proberen echter hun leven zo goed als ze kunnen voort te zetten.

Natuurlijk zijn ze soms heel verdrietig omdat ze hun ouders zo missen, maar op school gaat het beter dan verwacht.

We wensen ze het allerbeste en heel veel geluk toe! Gelukkig kunnen ze ondanks de tragedie rekenen op veel liefde en steun!