Oude man geeft zijn droom laatste kans: Kijk nu naar de reactie van de jury wanneer hij het refrein zingt

Een iets staat vast: muziek moet voor iedereen zijn. Vrouwen, mannen, jong en oud. Wie de persoon is maakt echt niet uit, vind ik, zo lang je gepassioneerd bent, zou je altijd de kans moeten krijgen om je dromen na te streven.

Daarom was ik zo blij toen ik ‘The Voice Senior’ ontdekte. In dit programma, gaat een jury op zoek naar ‘oudere’ talenten die nooit de kans hadden om hun talent te tonen. De show richt zich op mensen boven de 60 die nog steeds dromen van een muzikale carrière. Ze hebben natuurlijk ook heel wat meer wijsheid en vaardigheden in vergelijking met hun jongere concurrenten.

Een van deze hoopvolle zielen is René Bishop. Hij kiest om mee te doen aan de show met een prachtige klassieker. “Unchained Melody”, en zijn auditie bezorgt mij en duizenden anderen echt kippenvel van kop tot teen.

Geloof je me niet? Wacht dan na 1 minuut en 20 seconden in het filmpje… dan zal je de jury ook wild zien gaan.

Ronduit prachtig!