Vrouw neemt afscheid van het leven met een wel heel opgewekt overlijdensbericht

Een vrouw in Duitsland bedacht een wel erg originele manier om afscheid te nemen van het leven. De 84-jarige Sigrid Müller stond bij vrienden en familie bekend als een erg vrolijke persoon die altijd plezier maakte. Haar overlijdensbericht straalde precies die opgewekte attitude uit. De vrouw had aan haar zoon Frank (56) gevraagd om een advertentie in de krant te laten publiceren. “Het moest zijn zoals mijn moeder was: grappig en warm”, vertelde Frank.

Het overlijdensbericht in de krant toont een foto van een lachende Sigrid met een glas champagne in de hand en de tekst:

“Ik heb een fantastisch leven gehad. Daag, het beste nog!”

Sigrid overleed op 1 augustus en vlak voor haar overlijden nam ze nog afscheid van haar 3 kleinkinderen, 3 kinderen en brede vriendenkring. Zoon Frank zei: “Ze bedankte me en zei dat ze een geweldig leven had gehad. En dat was ook gewoon zo. Ze was op elk continent en organiseerde de beste feestjes.”

De begrafenis wordt evenmin een droevige aangelegenheid. “Er zullen meer dan 250 mensen naar de begraafplaats komen. Daarna is er een tuinfeest met 100 gasten. Er zal muziek en wijn zijn, precies zoals ze het gewild zou hebben”, zei Frank nog.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ DIT ZO’N POSITIEVE MANIER VOND OM AFSCHEID TE NEMEN VAN HET LEVEN!

Bron en afbeeldingen: Bild en HLN