Oude man wil zijn spermatozoïden laten tellen – maar dan loopt het compleet uit de hand.

Een 85-jarige man wilde zijn zaadcellen laten tellen. De dokter gaf hem een bokaal en zei: “Neem deze bokaal en breng morgen een staaltje terug.”

De volgende dag diende de man zich terug bij de dokter aan en overhandigde hem de bokaal die nog niet zo leeg was als de dag voordien. De dokter keek verbaasd naar de bokaal en vroeg: “Wat is er gebeurd?”

De oude man begon uit te leggen: “Nou dokter, het zit zo. Eerst probeerde ik met mijn rechterhand, maar niets. Dan met mijn linkerhand, maar weer niets. Vervolgens vroeg ik mijn vrouw om hulp. Dan vroeg ik mijn vrouw om hulp. Ze probeerde het met haar linkerhand, met haar rechterhand, maar tevergeefs. Ze probeerde met haar mond, eerst met haar tanden in, dan met haar tanden uit, maar nog altijd niets. We belden zelfs de buurvrouw op en zij probeerde het ook. Ze probeerde het met haar beide handen en ze probeerde het zelfs tussen haar knieën te knijpen, zonder resultaat.”

De dokter was geschokt!

Met wijd opengesperde ogen, vroeg hij: “Excuseer me? Je hebt het aan je buurvrouw gevraagd?”

De oude man antwoordde: “Ja, niemand kreeg de bokaal open.”

DEEL als je gelachen hebt!